Guido Gezellestraat / Bergstraat , 2400 MOL

0
1
2
3
4
5
6
Beschrijving

Erkende Assistentiewoningen Gaudium-Mol

In het centrum van Mol, op de hoek Guido Gezellestraat en Bergstraat, werden recent 64 erkende assistentiewoningen opgericht rond een prachtige groene binnentuin.

Het doordachte ontwerp van deze assistentiewoningen biedt haar toekomstige bewoners een veilige, comfortabele en toch zelfstandige woonervaring.

 

De centrale ligging, de veelzijdige ontmoetingsruimtes (binnentuin, cafetaria, gemeenschappelijke terrassen) en  vlak bij het bijzonder levendige centrum van Mol. In de winkelstraten Statiestraat, Laar en de omliggende vind je behalve een Carrefour market, AD Delhaize én Colruyt ook een ruim aanbod van kleinere winkels, banken, kappers, horeca, de bibliotheek en zo meer.
 

Wekelijks zijn er maar liefst 2 markten op het Rondplein en in de Corbiestraat, allen op wandelafstand van de assistentiewoningen.
 

Eveneens vlakbij, maar uit het zicht en buiten gehoorafstand, bevindt zich het station van Mol, met frequente verbindingen naar Antwerpen en Hasselt. Een bushalte bevindt zich op minder dan 150 meter van het gebouw.

 

De ondersteuning vzw Familiehulp zal de rol van woonassistent op zich nemen in Gaudium-Mol.

Met meer dan 65 jaar ervaring in de thuiszorg, zijn zij hét aanspreekpunt voor alle grote en kleine vragen. U kan er steeds terecht tijdens de kantooruren.

​Op deze manier is er altijd iemand die op een warme manier ter beschikking staat, wat mee bijdraagt tot een comfortabel verblijf.

 

Wie wenst te investeren…

Laat u verleiden tot de aankoop van assistentie-woningen op deze absolute toplocaties en met een betrouwbare en ervaren zorgverstrekker. Bovendien wil u als belegger genieten van een verlaagd BTW-tarief en vrijstelling van Onroerende Voorheffing. Opteer dus uitsluitend voor ERKENDE assistentiewoningen.

​

Gaudium-Mol kan u dit alles bieden en nog veel meer. Zoals de 12 maanden verhuurgarantie.

​

Rekening houdende met de huuropbrengst, de meerwaarde op uw assistentiewoning en uw kredietformule kunnen zeer fraaie rendementen worden gerealiseerd.

 

Prijs: € 226.000
Appartement
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 226.000
Aantal badkamers 1
Adres Guido Gezellestraat / Bergstraat , 2400 MOL
Beschikbaarheid bij oplevering
Financiële Info
Energie certificaat
EPC In aanvraag
Comfort
Verwarming Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Lift Ja
Keuken Volledig ingebouwd
Beglazing Dubbel
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Nee
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding en herstelvordering Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning Nee
Bestemming Woongebied
Erfgoed Nee
Indeling
Dossierstukken