Markt , 2490 BALEN

0
1
2
Beschrijving

B-atelier is gelegen op de hoek van de Markt en de Benoit-Belmansstraat in het hart van Balen tussen de kerk en het station. Het project bevindt zich op wandelafstand van winkels en alle voorzieningen. Dit project biedt de perfecte combinatie van centraal en rustig wonen. B-atelier zal bestaan uit 12 appartementen, 6 huizen en 2 handelsruimtes.

De stijlvolle appartementen, met privétuinen (gelijkvloers) en ruime terrassen zijn voorzien van alle luxe en faciliteiten die een optimaal wooncomfort garanderen. De appartementen hebben een oppervlakte van 88m² tot 146m² met 1, 2 of 3 slaapkamers.

De handelsruimtes zijn ideaal voor wie zijn zaak op een zichtlocatie wenst in Balen. Ze liggen aan de Markt en op die markt is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Het project wordt energiezuinig en doordacht gebouwd met oog voor detail alsook akoestische isolatie. Er wordt gestreefd naar een E-peil van E20 waardoor je de eerste 5 jaar geniet van 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing. Dit wordt behaald door te werken met een warmtepomp (lucht/water) gecombineerd met zonnepanelen om de maandelijkse elektriciteitsfactuur drastisch te verminderen. Dankzij de warmtepomp zal zowel vloerverwarming als vloerverkoeling mogelijk zijn.

De afwerking van het appartement is hoofdzakelijk uw eigen keuze. Via stelposten en een selectie van leveranciers, kiest u wat u wenst en creëert u zo uw eigen thuis.

Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg.

Onder de tab 'dossierstukken' vindt u een schematische weergave van het domein met plans en de prijs van elk appartement.

 

ACTIE*: bij aankoop vóór 31 juli krijgt u een extra afwerkingbudget ter waarde van € 5.000 (excl. BTW)

Betaal nu bij aankoop in dit project mogelijk slechts 6 % i.p.v. 21 % BTW op de constructiewaarde (zie prijzen/plans/docs voor voorwaarden)

B-atelier is een kwalitatief nieuwbouwproject op een toplocatie in het hart van Balen dat bestaat uit 12 appartementen, 6 huizen en 2 handelsruimtes.

Prijs: € 262.400
Handelspand
141.85 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 262.400
Adres Markt , 2490 BALEN
Bewoonbare opp. 142 m²
Bouwjaar 2021
Staat van het gebouw Nieuwbouw
Financiële Info
Prijs € 262.400
Grondaandeel € 70.848
Gebouw € 191.552
BTW Gebouw € 40.226
Registratierechten € 8.502
Honorarium notaris € 2.456
Honorarium notaris inc BTW € 2.972
Totale kosten € 51.700
Totale kostprijs € 314.100
Energie certificaat
EPC In aanvraag
E-peil 20
Comfort
Verwarming Niet meegedeeld
Aansluiting waterleiding Ja
Keuken Volledig ingebouwd
Beglazing Dubbel
Type dak Zadeldak
Comfort binnen Dubbele beglazing, Internet, Vloerverwarming
Bestemming Hoofdverblijf
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning Nog niet aangevraagd
Erfgoed Nee
Indeling