Verhuren

Correcte prijsbepaling

Voor een vlotte verhuur is het enorm belangrijk dat de huurprijs steeds naar waarde wordt vastgelegd. Ons kantoor maakt gebruik van een jarenlange ervaring binnen de regio voor een correcte prijssetting waar huurder en verhuurder zich beide goed bij voelen.

Publiciteit met allure

Een aantrekkelijke foto spreekt boekdelen... Met onze stemmige en gerichte reclame op vastgoedsites en op de eigen website van Immo Van Hees maakt een grote groep potentiële huurders op een positieve manier kennis met uw eigendom.

Huurder en verhuurder op dezelfde golflengte

Tijdens de bezoeken aan uw eigendom worden potentiële huurders steeds vergezeld door onze makelaar. Bovendien worden alle kandidaten zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen we nog voor de start van het huurcontract reeds tal van problemen van de baan schuiven.

Uw dossier in goede handen

Van het opstellen van het huurcontract tot het opvolgen van de registratie, huurwaarborg, de verzekeringspapieren en de plaatsbeschrijving... Immo Van Hees staat in voor een perfecte opvolging van alle papierwerk. Een belangrijke taak waar u zich zelf niet langer druk in hoeft te maken.


CONTACTEER ONS