Verkopen

De juiste prijs - Marktconforme waardebepaling

Als vastgoedkantoor zijn wij enorm sterk in het vastleggen van een correcte verkoopprijs. Deze prijsbepaling wordt voorafgegaan door een grondige studie waarbij we beroepen op onze kennis van de regio en jarenlange ervaring. Deze eerste stap in het verkoopproces is immers van cruciaal belang.

Uw dossier ter harte genomen

In samenspraak met uw notaris stellen wij uw dossier samen. Wij nemen de volledige papiermolen in handen en zorgen voor de nodige documenten zoals het bodemattest, de kadastrale gegevens, stedenbouwkundige inlichtingen,...

Camera, action...Een uitgekiende marketingstrategie

Immo Van Hees hecht veel belang aan het nemen van sfeervolle foto's van uw pand voor publicatie in regionale kranten, op immo-sites en op de eigen website van ons kantoor. Je krijgt immers maar één kans voor een eerste indruk. Sinds kort stellen wij ook onze virtuele tour voor, welke nog een beter beeld  geeft van uw woning.

Veel kopers onder één dak - Unieke database

Ons kantoor beschikt over een unieke, eigen database met potentiele kopers die binnen de regio actief op zoek zijn naar een eigendom. Zodra uw eigendom op de markt komt, worden al deze gegadigden op de hoogte gebracht. Op die manier bent u zeker dat de juiste mensen uw pand te zien krijgen.

De eigenlijke verkoop

Zowel tijdens de onderhandelingen als tijdens het sluiten van de compromis zitten makelaar Tina Van Hees en vastgoedmedewerker Dino Wilrycx mee aan tafel. Op die manier weet u zeker dat uw belangen steeds correct behartigd worden. Ook achteraf- tijdens het verlijden van de akte- zijn wij steeds aanwezig.


CONTACTEER ONS